Mario Mandžukić: Počeo sam se baviti nogometom zbog ovakvih trenutaka

Utorak, 29. svibnja 2012. 19:22 Napisao/la  ZG

Možemo samo reći da dobro radimo, nema razloga da atmosfera ne bude dobra, kaže Mandžukić

 

Mariju Mandžukiću vrijeme sporo teče: samo ga nekoliko dana dijeli od njegova prvog velikog natjecanja u dresu reprezentacije.

- Jedva čekam da istrčim, sanjao samo to još kao klinac. Ma, zbog ovakvih sam se trenutaka i počeo baviti nogometom. Želimo razveseliti i sebe i sve Hrvate. Nema treme, nema pritiska, nema straha!, naglasio je Mandžukić.

 Slično je raspoloženje i među suigračima.

- Česta su pitanja oko raspoloženja, a možemo samo reći da dobro radimo. Nema razloga da atmosfera ne bude dobra. Evo, na zadnjoj smo se trening utakmici baš dobro istrčali, kad bude trebalo - sigurno ćemo biti pravi, kaže Mandžukić.

  Ambijent je, doduše, nešto drukčiji u kampu naših suparnika, Talijana. Ondje ordinira policija zbog istrage o navodnom namještanju rezultata u talijanskom prvenstvu.

- Nisam previše opterećen situacijom u talijanskom kampu. Gledam sebe i svoju momčad, bitno je kako ćemo mi igrati. Svi imaju problema, imamo ih i mi s ozlijeđenim igračima, dodao je Mandžukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.