Mandžukićeva formula uspjeha: Želimo li nešto postići, moramo se osjećati moćno!

Ponedjeljak, 26. svibnja 2014. 21:20 Napisao/la  SC

Brazil nakon dugo vremena opet ima odličnu reprezentaciju, kaže Mandžukić

Mario Mandžukićneće igrati protiv Brazila zbog crvenog kartona, koji je dobio na utakmici protiv Islanda. no potom je zaradio crveni karton i jednu utakmicu suspenzije.

- Naravno da mi je žao, volio bih igrati svaki put, a pogotovo protiv Brazila na otvaranju. Ne vjerujem da ću biti nervozan čekajući Kamerun, sretan sam što predstavljamo Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Znam Luiza Gustava i Dantea, a Brazil nakon dugo vremena opet ima odličnu reprezentaciju. Neće nam biti lako, no i mi smo dobri. Pokazat ćemo na terenu da se možemo nositi sa svima, imamo stvarno dobru momčad. Skupina je jaka, ne smijemo nikoga podcijeniti. Na Svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika, a postavljeni je cilj prolazak skupine. Poslije je sve moguće, kaže Mandžukić.

Na treninzima se nitko ne štedi, svi su svjesni da treba uložiti mnogo truda kako bi bilo prilike za slavlje na Svjetskom prvenstvu.

- Želimo li nešto postići, moramo se osjećati moćno, a takvi smo uvijek pružali dobre igre i ostvarivali dobre rezultate. Lijepo je biti u reprezentaciji, na pripremama za veliko natjecanje. Nisam se nikada bojao ozljeda, idem maksimalno u svakoj utakmici. Ako bih počeo razmišljati o ozljedama, vjerojatno bi me i zadesila neka, zaključuje Madžukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.