Luka Modrić: Ne smeta me šte se piše, koncentriran sam samo na EURO

Srijeda, 23. svibnja 2012. 17:36 Napisao/la  SC

Nikada nisam rekao da će odlazak Slavena Bilića poremetiti atmosferu u reprezentaciji, taj je intervju izmišljen, kaže Modrić

Luka Modrić pojavio se pred novinarima željnim pravih informacija. Modrića su svjetski mediji proglasili novim igračem Real Madrida, svaka je njegova izjava postala vijest:

- Koncentriran sam isključivo na EURO i ovom trenutku ne razmišljam ni o čemu drugom. Ne smeta me što se piše, ljudi me stalno pitaju isto, ja isto odgovaram. Nikada nisam rekao da će odlazak Slavena Bilića poremetiti atmosferu u reprezentaciji, taj je intervju izmišljen. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, uživamo u zajedništvu. Znalo se da Bilić odlazi, siguran sam će u novom klubu imati uspjeha kao u reprezentaciji. Za sve što je napravio za nas u proteklih šest godina pokušat ćemo mu se odužiti na EURO-u, kazao je Modrić.

I ponovio da će o novom kubu razmišljati nakon EURO-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.