LUKA MODRIĆ TVRDI

Ovako se možemo nositi sa svim ekipama

Utorak, 19. studenog 2013. 22:38 Napisao/la  SC

Ispalo je pomalo sramotno da smo samo toliko popili, ustvrdio je u šali Luka Modrić

 

 

 

Luka Modrić odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu reprezentacije.     

- Presretni smo što smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Mislim da smo to i zaslužili u ove dvije utakmice protiv Islanda. Hvala Islandu na fer i korektnoj borbi i nadam se da će se u budućnosti kvalificirati na jedno veliko natjecanje. Ispunili smo ono što smo se dogovorili u svlačionici. Kada budemo imali više vremena za uigravanje i pohvatamo ideje izbornika, bit ćemo još bolji. Najbitnije je da smo se plasirali, sada je vrijeme za uživanje. Hvala sjajnim navijačima, njihova podrška nam puno znači. Kada pokažemo ovakvo zajedništvo, možemo se nositi sa svim ekipama, rekao je Modrić

Nezaobilazno pitanje bilo jesu li islandski novinari motivirali hrvatske nogometaše nakon pisanja o tome da su tulumarili i popili 70 piva.

- Ispalo je pomalo sramotno da smo samo toliko popili, ustvrdio je u šali Luka Modrić.


 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.