Luka Modrić predvodi kockaste protiv Norveške, Davora Šukera zabrinjavaju navijači

Subota, 28. ožujka 2015. 14:00 Napisao/la  SC

Stadion na Maksimiru (18): Hrvatska - Norveška. Sastav: Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Pranjić - Brozović, Modrić - Olić, Rakitić, Perišić - Mandžukić


Luka Modrić predvodi hrvatsku nogometnu reprezentaciju u današnjoj utakmici protiv Norveške. Stožerni igrač Real Madrida i kockastih uspio se tjelesno oporaviti od El Clasica, prve utakmice koju je odigrao od kada je prije bezmalo četiri mjeseca šepajući napustio San Siro zbog ozljede mišića. Rekuperacija je trajala duže, Modrić je spreman za nove napore koje će izbornik Niko Kovač sigurno dozirati. Posebice ako rezultat bude povoljan.

Kovač je odredio početni sastav (Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Pranjić - Brozović, Modrić - Olić, Rakitić, Perišić - Mandžukić) nakon što je otklonio jedinu dvojbu, Brozović ili Badelj. Odlučio se za veznjaka Intera, Brozović igra u jako dobroj formi unatoč ne baš uvjerljivim igrama momčadi Roberta Mancinija.

Zanimanje za utakmicu veće je nego ubičajeno. Stadion nije raprodan, ulaznice su mogle kupiti u subotu, ali se na tribinama očekuje više od 20.000 ljudi. Zanimljivo, jedino predsjednik HNS-a Davor Šuker sumnja u dobru atmosferu:

- Priča se da bi se neke frakcije mogle potući na Sjeveru ili negdje na stadionu i to me zabrinjava kao prvog čovjeka hrvatskog nogometa. Znate da smo već dobili žuti karton na San Siru, a zamislite da protiv Italije moramo igrati pred praznim tribinama. Svi moramo raditi preventivno. Zahvalio bih se policiji koja uvijek odradi svoj posao. Moj dragi predsjednik, Michel Platini najavio je da sve zemlje moraju raditi na način da se svi huligani maknu sa stadiona. Zna se gdje oni trebaju biti i zna se tko to treba raditi, rekao je Šuker.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.