Luka Modrić: Naravno da sam spreman opet izvoditi jedanaesterce

Nedjelja, 10. listopada 2021. 19:15 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić najavio je utakmice protiv Slovačke u ponedjeljak (20.45) u Osijeku:

- Osvojili smo sedam bodova u tri jako teške utakmice. Dečki su bili na visokoj razini, kada se pobjeđuje, odmah je atmosfera bolja. Sama igra je ohrabrenje i vjerujem da ćemo nastaviti u istom tonu. U Osijeku se ugodno osjećamo, sretni smo što smo ovdje i što će biti navijača. Osjeti se koliko nas ljudi vole i koliko nam daju podršku, to nam puno znači i vjerujem da ćemo nastaviti u toj simbiozi. Što se tiče jedanaesterca, naravno da sam opet spreman preuzeti odgovornost ako izbornik to dopusti, kazao je Modrić.

Luka Modrić i ove godine nominiran je za Zlatnu loptu:

- Lijepo je opet biti nominiran, to je najposebnija individualna nagrada koju igrač može osvojiti. To je velika čast i lijepo priznanje za moje igre u prošloj sezoni, rekao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.