Luka Modrić: Kada ovako igramo, onda smo opasni za svakoga!

Utorak, 22. lipnja 2021. 23:54 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić uljepšao je pobjedu (3:1) protiv Škotske atraktivnim pogotkom za 2:1:

- Prije svega hvala na čestitkama, sretni smo što smo odigrali veliku utakmicu i prošli u drugi krug te ostvarili primarni cilj. Nismo bili zadovoljni nakon prve dvije utakmice, znali smo da možemo bolje i to smo pokazali. Kada ovako igramo, onda smo opasni za svakoga. Sada se idemo dobro odmoriti i odraditi dalje ono što nas čeka. Osmjeh znači puno, kao i gol, ali više znači igra ekipe od početka do kraja. Gol je pomogao, ali je najvažnije da je ekipa pobijedila, kazao je Modrić.

- Od prve minute smo postavili našu igru. Protok lopte bio je odličan, sve smo iskoristili što nismo u prošlim utakmicama i sada je dobro. Nije bilo panike na poluvremenu. Izbornik je rekao nekoliko riječi, Modrić je rekao nešto, otišli smo odigrati i dobili ono što smo željeli. Prvo, ja sam preponosan, iskoristio bih priliku i posvetio ovu utakmicu pokojnom ocu... Ja sam oduševljen, rekao je Josip Juranović.

- Odlična utakmica. Možda se malo zakompliciralo nakon primljenog pogotka. Igrali smo lijep i atraktivan nogomet i možemo biti ponosni na partiju kako smo odigrali. Moramo nastaviti dalje u istom ritmu. Ako pogledamo situaciju kod škotskog gola, pogodio je čovjek nakon tri odbijanja... Ali, kasnije smo odigrali dobro i iskoristili prilike... Ako pobjedimo osminu finala, penjat će se očekivanja. Nismo tu da radimo pompozne najave, prošli smo skupinu... Sigurno da će se puno toga i nas pitati. Htio bih se zahvaliti svim navijačima tu i preko malih ekrana. Bilo je puno negtativnih stvari oko nas, ali idemo dalje, naglašava Bruno Petković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.