Liga nacija: HNS objavio informacije o prodaji ulaznica

Ponedjeljak, 16. svibnja 2022. 12:07 Napisao/la  SC
Liga nacija: HNS objavio informacije o prodaji ulaznica

HNS je objavio informacije o prodaji ulaznica za utakmice u Ligi nacija:

U ponedjeljak, 16. svibnja s početkom u 12:00 sati počinje prodaja ulaznica za četiri lipanjske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu novog izdanja Uefine Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju igra četiri uzastopne utakmice Lige nacija: protiv Austrije na stadionu Gradski vrt u Osijeku 3. lipnja (20.45 sati), protiv Francuske na stadionu Poljud u Splitu 6. lipnja (20.45 sati), protiv Danske u Kopenhagenu 10. lipnja (20.45 sati), odnosno protiv Francuske u St. Denisu 13. lipnja (20.45 sati).

Prodaja ulaznica za sve četiri utakmice organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

HRVATSKA - AUSTRIJA (Osijek, 3. lipnja)
Cijene ulaznica u pretprodaji do 2. lipnja:

Zapad: 150 kn
Zapad gore/Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Cijene ulaznica na dan utakmice:

Zapad: 200 kn
Zapad gore/Istok: 120 kn
Jug: 90 kn

HRVATSKA - FRANCUSKA (Split, 6. lipnja)
Cijene ulaznica u pretprodaji do 5. lipnja:

Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica na dan utakmice:

Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

DANSKA - HRVATSKA (Kopenhagen, 10. lipnja)
Hrvatski navijački sektor: 410 kn

FRANCUSKA - HRVATSKA (St. Denis, 13. lipnja)
Hrvatski navijački sektor: 120 kn

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta za domaće utakmice Vatrenih u Osijeku i Splitu traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih ulaznica. Prodaja ulaznica za utakmicu Danska - Hrvatska u Kopenhagenu traje do 26. svibnja u 12:00 sati, a za utakmicu Francuska - Hrvatska u St. Denisu do 29. svibnja u 12:00 sati.

Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.