KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatska u doigravanju igra protiv Islanda!

Ponedjeljak, 21. listopada 2013. 14:09 Napisao/la  SC

Hrvatska prvu utakmicu igra na Islandu 15. studenog

Hrvatska nogometna reprezentacija u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Brazilu igrat će protiv Islanda. Prva utakmica na rasporedu je u Islandu (15. studenog), a uzvrat u Hrvatskoj (19. studenog).

Novi izbornik Niko Kovač htio je što lakši ždrijeb i želja mu se ostvarila već u prva dva para kada su iz druge skupine izvučeni Švedska i Francuska i tako je postalo jasno da je Hrvatska izbjegla najteže suparnike među nenositeljima.

Alexander Frei, bivši švicarski reprezentativac, koji je izvlačio kuglice bio je sretne ruke za Hrvatsku. Nakon što je izvučen par Grčka - Rumunjska bilo je samo pitanje hoće li Hrvatska u prvoj utakmici ugostiti ili gostovati kod Islanda. Čak se i taj dio poklopio i Hrvatska će biti domaćin u drugoj utakmici.

Parovi (15. studenog): Portugal - Švedska, Ukrajnina - Francuska, Grčka - Rumunjska, Island - Hrvatska.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.