KVALIFIKACIJE ZA EP (U-21)

Hrvatska remizirala protiv Ukrajine

Srijeda, 28. svibnja 2014. 20:58 Napisao/la  SC

Hrvatska - Ukrajina 1:1 (Rebić 56'/ Malinovskiy 62')

Kvalifikacije za EP (U-21)

HRVATSKA - UKRAJINA 1:1

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 1.200. Sudac: Andreas Ekberg (Švedska)

Strijelci: 1:0 Rebić (56'), 1:1 Malinovskiy (62').

HRVATSKA: Zelenika, Vrsaljko, Jedvaj, Šimunović, Bubnjić, Brozović, Kovačić, Pašalić (od Mišić), Rebić, Pjaca, Perica (od 85' Kolar).

UKRAJINA: Koval, Ordets, Bratkov, Bolbat (od 53' Memeshev), Kalitvintsev, Babenko,  Nasonov, Malinovsky (od 71' Yusov), Malyshev, Kostevych (od 60' Nepliah), Kulach.

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine remizirala je protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i tako propustila potvrditi prvo mjesto i plasman u razigravanje za europsku smotru. Doduše, izabranici Nenada Gračana i dalje ovise o sebi i pobjedom protiv Latvije u posljednjem kolu mogu potvrditi prvo mjesto.

Hrvatska se mučila kroz utakmicu, prvu veliku priliku propustio je realizirati Perica u 36. minuti kada je iz izgledne prilike pogodio gredu.

Put do mreže Hrvatska je napokon pronašla u 56. minuti. Pjaca je proigrao Vrsaljka  koji je ubacio u kazneni prostor, a Rebić je bio precizan 1:0. Činilo se da je to trenutak u kojem je slomljena Ukrajina. Ipak, šest minuta kasnije Malinovskiy se prošetao hrvatskom obranom i pospremio loptu iza leđa Zelenike.

Hrvatska je do kraja imala jednu veliku prigodu, Rebić je pogodio vratnicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.