OSUĐEN NA KLUPU

Kranjčar u Tottenhamu očekuje poziv za EURO

Nedjelja, 08. siječnja 2012. 23:17 Napisao  Marko Babić

Vjerujem da imam budućnost u Tottenhamu. Želim ostati ovdje i izboriti mjesto u hrvatskoj reprezentaciji, rekao je Kranjčar

Niko Kranjčar nada se ostanku u redovima engleskog premijerligaša Tottenhama. Hrvatski reprezentativac igrao je za Spurse u pobjedi u FA kupu i vjeruje da za njega ima mjesta u momčadi Harryja Redknappa.

- Vjerujem da imam budućnost u Tottenhamu. Želim ostati ovdje još nekoliko mjeseci, dobro se spremiti i izboriti svoje mjesto u hrvatskoj reprezentaciji koja će igrati na Europskom prvenstvu. U klubu su svi dobri prema meni i ako ne budem redovito igrao vjerujem da ću biti spremn za EURO - ustvrdio je Kranjčar.

- Vjerujem da ću se dokazati u prijateljskim utakmicama prije Europskog prvenstva. Zato i ostajem u Tottenhamu. Mislim da ću ovdje dokazati da mi je mjesto u reprezentaciji, Slaven Bilić mi je uvijek davao podršku - dodao je hrvatski reprezentativac progovorivši i o situaciji u kojoj se našao Luka Modrić.

- Luka je odličan. Ne bi igrao tako dobro da nije sretan u Tottenhamu. Chelsea? Bilo je to prije puno vremena. Sada igra sjajno - zaključio je Niko Kranjčar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.