Hrvatska reprezentacija odradila prvi trening uoči utakmice sa Srbijom

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013. 19:18 Napisao/la  SC

Jednosatni trening u Maksimiru odradili su svi reprezentativci osim Nikole Kalinića i Ivana Strinića koji još nisu stigli iz Ukrajine. Nije trenirao ni Gordon Schildenfeld, koji još uvijek osjeća posljedice neugodnog udarca u nogu

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči kvalifikacijske utakmice protiv Srbije. Jednosatni trening na Maksimiru odradili su svi reprezentativci osim Nikole Kalinića i Ivana Strinića koji još nisu stigli iz Ukrajine.

Na maksimirski travnjak nije istrčao niti branič Gordon Schildenfeld, koji još uvijek osjeća posljedice neugodnog udarca u nogu koji je zaradio tijekom prvenstvenog vikenda. No, prema riječima liječničke službe branič grčkog PAOK-a trebao bi biti spreman za dvoboj sa Srbijom.

Fotogalerija: Jurica Galoić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.