JOE ŠIMUNIĆ ČEKA KAZNU

Srpski list za doživotnu suspenziju

Ponedjeljak, 09. rujna 2013. 12:38 Napisao/la  SC

Eliminirajte manijaka Šimunića iz sporta, jer mu je mjesto u kavezu, piše srpski list Alo

Srpski list Alo pokrenuo je inicijativu da se Josip Šimunić doživotno suspendira zbog brutalnog starta na Sulejmaniju u utakmici između Srbije i Hrvatske.

 

 

- Zamalo je ubio Sulejmanija na Marakani i svjetski mediji s razlogom se pitaju da li je ovo najbrutalniji start u povijesti nogometa. Eliminirajte manijaka Šimunića iz sporta, jer mu je mjesto u kavezu, a ne na travnatoj podlozi. Najviše zbog ljudskih razloga, naš list šalje apel disciplinskim organima FIFA-e da dobro pogledaju snimak i ne dozvole čovjeku, koji je narušio fair-play da se izvuče sa dvije, tri, ili četiri utakmice suspenzije. Ni maksimalnih 12 utakmica kazne nije dovoljna sankcija za onakav krvnički start. Izbacite ga doživotno iz nogometa zbog djece koja trebaju gledati majstore, a ne mesare, navodi se u tekstu lista Alo.

 

Šimunić se ispričao Sulejmaniju za neoprezni start koji prema brutalnosti spada u rijetkost na nogometnim terenima. Kazna sigurno neće biti blaga.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.