Zlatko Dalić objavio popis kandidata za zadnje tri utakmice

Ponedjeljak, 26. listopada 2020. 13:51 Napisao/la  SC

Hrvatska u Ligi nacija 14. studenoga gostuje u Švedskoj (Solna/Stockholm), tri dana kasnije na rasporedu je utakmica protiv Portugala u Splitu

Zlatko Dalić objavio popis  kandidata za zadnje tri utakmice

Zlatko Dalić objavio je popis igrača za tri utakmice u idućem ciklusu

Hrvatska 11. studenoga u Istanbulu igra prijateljsku utakmicu protiv Turske, zatim su na rasporedu dvije utakmice u Ligi nacija: 14. studenoga gostuje u Švedskoj (Solna/Stockholm), tri dana kasnije na rasporedu je utakmica protiv Portugala u Splitu.

Evo popisa 23 igrača:

Vratari: Dominik Livaković, Simon Sluga, Ivo Grbić

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Dario Melnjak, Filip Uremović, Domagoj Bradarić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Marko Rog, Mario Pašalić, Nikola Vlašić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Josip Brekalo, Bruno Petković, Mislav Oršić, Ante Budimir

Pretpozive su dobili: Ante Rebić, Tin Jedvaj, Lovre Kalinić, Mile Škorić, Josip Juranović, Toma Bašić, Antonio Mirko Čolak, Marin Pongračić

- Pratit ćemo pozorno stanje svih igrača, pravovremeno ćemo aktivirati pretpozive ovisno o situaciji. Priželjkujem da svi pozvani igrači budu zdravi kako bismo u što boljoj poziciji dočekali posljednje ovogodišnje utakmice i na zadovoljavajući način okončali natjecanje u Ligi nacija, kaže Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.