MALTA - HRVATSKA Livaković na vratima, Lovro Majer od prve minute, Marcelo Brozović i Ivan Perišić moraju se čuvati žutih kartona

Četvrtak, 11. studenog 2021. 11:59 Napisao/la  SC

Uzimajući u obzir snagu današnjeg suparnika i važnost nedjeljne utakmice sasvim je izvjesno da će Zlatko Dalić kalkulirati sa sastavom koji će istrčati na Ta'Qali stadion

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić

Još su samo dvije utakmice ostale do kraja kvalifikacijskog ciklusa za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, prvu od te dvije utakmice hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će danas na Malti.

Utakmica na Malti važna je i zbog idućeg ogleda, lagana pobjeda bila bi najbolji poziv gledateljima da u nedjelju napune Poljud u najvažnijoj utakmici, ogledu protiv Rusije koji će odlučivati o prvom mjestu u skupini H.

Uzimajući u obzir snagu današnjeg suparnika i važnost nedjeljne utakmice sasvim je izvjesno očekivati da će Zlatko Dalić malo kalkulirati sa sastavom koji će istrčati na Ta'Qali stadion.

Budući da Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću prijeti treći žuti karton, a izbornik ih sigurno ne bi želio izgubiti za dvoboj s Rusijom, teško je vjerovati da će se od njih tražiti puni angažman, kao što se puni angažman neće tražiti niti od tek oporavljenog Luke Modrića.

Od prve minute na Malti će zaigrati Lovro Majer, na vratima će biti Livaković, ispred njega Sosa, Gvardiol, Ćaleta-Car i Juranović.

Brozović i Modrić trebali bi imati ulogu dvaju zadnji veznih igrača, a u špici napada, ispred Pašalića, Perišića i Majera trebao bi zaigrati Andrej Kramarić.

Nema nikakve sumnje da je ova reprezentacija kud i kamo moćnija od Maltežana.

Utakmica protiv Malte na rasporedu je od 20.45 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.