IVICA IVUŠIĆ

Ostvareni svi dječački snovi!

Subota, 04. rujna 2021. 23:06 Napisao/la  SC

Mogao sam priželjkivati ovaj dan, kaže Ivušić

Ivica Ivušić
Ivica Ivušić Foto: Screenshot

Uz Marcela Brozovića jedan od junaka pobjede u Bratislavi bio je i vratar Ivica Ivušić, rođeni Riječanin koji itekako uspješno brani boje Osijeka u Prvoj HNL.

Ivušić je nenadano dobio priliku debitirati u iznimno važnoj utakmici i učinio je to na najbolji mogući način.

- Ovo je bio debi iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan u kojem će mi se ostvariti svi dječački snovi, ali najvažnije je da smo mi uzeli tri boda i sada nastavljamo našu borbu za odlazak u Katar. Junak utakmice? Drago mi je ako ljudi tako misle, ali ipak smatram da je momčad ovoga puta odradila svoje na terenu, zaslužili smo ovu pobjedu. Drago mi je što sam pružio svoj doprinos, ponosan sam što sam dio vatrenih, rekao je Ivica Ivušić neposredno nakon utakmice u Bratislavi.

Ivušić je prigodu da zaigra dobio nakon ozljede Livakovića.

- Bio sam sretan kada sam čuo da ću igrati, iako nisam bio sretan zbog ozljede Livog. No, bio sam spreman i odlučan i hvala Bogu sve je prošlo kako treba. Osjetio sam da moramo zabiti pogodak jer smo bili bolji suparnik čitavu utakmicu. To se na kraju pokazalo točnim i s tri boda idemo u Split, zaključio je Ivušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.