Branko Ivanković ispao iz izborničke utrke, karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Ponedjeljak, 07. svibnja 2012. 17:27 Napisao/la  SC

Branko Ivanković, koji se spominjao kao jedan od kandidata za nasljednika Slavena Bilića, karijeru nastavlja u Al-Wahdi, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

Bivši hrvatski izbornik Branko Ivanković, koji se spominjao kao jedan od kandidata za nasljednika Slavena Bilića na klupi "kockastih", karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kao što se i najavljivalo, preuzo je trenersko mjesto momčadi Al-Wahde.

Ivankovićev posljednji trenerski posao bio je vođenje Al Ettifaqa, kluba iz Saudijske Arabije, na klupi kojega je osvojio četvrto mjesto u prvenstvu, te ostvario plasman u drugi krug Azijskog kupa. Nakon epizode u Saudiskoj Arabiji preselit će u Ujedinjene Arapske Emirate gdje će početkom sljedeće sezone preuzeti vođenje trenutačno petoplasirane momčadi tamošnjeg prvenstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.