Ivan Rakitić danas postaje igrač Barcelone, Marca tvrdi da je sve dogovoreno

Ponedjeljak, 09. lipnja 2014. 10:37 Napisao/la  SC

Prema Rakitićevoj želji transfer bi trebao biti završen do četvrtka, kada Hrvatska otvara Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Brazila

Ivan Rakitić danas bi trebao postati igrač Barcelone! Tako barem piše Marca, najutjecajniji španjolski sportski dnevnik. Barcelona i Rakitić sve su dogovorili, preostaje još dogovor između Barcelone i Seville. Dopredsjednik Barcelone zadužen za financije Javier Faus i sportski direktor Andoni Zubizarreta tijekom dana trebali bi dogovoriti uvjete transfera s predsjednikom Seville Jose Mariom Cruzom.

Rakitić sigurno odlazi iz Seville, pitanje je samo za koliki iznos. Prema Marci visina transfera kreće se oko 20 mil. eura, iako je predsjednik Seville izjavio da je Rakitić vrijedi puno više. Budući da je Real Madrid odustao od Rakitića kada se pojavila Barcelona, teško je očekivati da će Sevilla zaraditi puno više od spomenutog iznosa.

Barcelona je za 33 mil. eura Cesca Farbegasa prodala Chelseaju, Rakitić se doima kao idealna zamjena. Prema njegovoj želji transfer bi trebao biti završen do četvrtka, kada Hrvatska otvara Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Brazila.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.