VELIKI HENDIKEP

Ivan Perišić pozitivan na COVID

Nedjelja, 27. lipnja 2021. 00:45 Napisao/la  SC

Hrvatska ostala bez najboljega napadača

Ivan Perišić
Ivan Perišić

Hrvatski nogometni savez na svojim je stranicama objavio vijest sljedećeg sadržaja:

Hrvatski nogometni savez zaprimio je tijekom večeri rezultate redovnog testiranja na virus SARS-CoV-2, koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus.

Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije.

Svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10:35 ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske.

 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.