Ivan Perišić poručio što očekuje u ponedjeljak od suigrača

Nedjelja, 27. lipnja 2021. 19:16 Napisao/la  SC

Šokirali smo se zbog Perišića, ali pod tim stresom živimo zadnjih mjesec dana. Navikli smo, kaže Zlatko Dalić

Ivan Perišić
Ivan Perišić

Ivan Perišić oglasio se na društvenim mrežama:

- Kako što svi već znate, pozitivan sam na korona virus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. I tko zna, možda zaigram još na ovome Euru, napisao je Perišić na Instagramu.

- Bio je to šok, teško mu je, ali moramo se na to prilagoditi. Ivan će biti naš najveći navijač i daj Bože da nam se priključi za sedam, osam dana. Nije mu lako, on za ovo živi, ali eto, može se dogoditi. Šokirali smo se zbog Perišića, ali pod tim stresom živimo zadnjih mjesec dana. Navikli smo. Tko umjesto Perišića? Na toj poziciji imamo najveći izbor igrača. Mislim da ćemo se odlučiti na igrača kojemu je to prirodna pozicija, ali vjerujem da će bilo tko od njih dostojno zamijeniti Perišića, kaže izbornik Zlatko Dalić.

Izbornik je najavio utakmicu protiv Španjolske u ponedjeljak:

- Dugo drže posjed, stvaraju puno šansi. Igraju visoki pritisak s četiri, pet igrača kada izgube loptu. Vrhunska momčad, brza, kvalitetna, puna mladih igrača. Dupliranje bekova? Iskreno, nisam razmišljao o tome. Naći ćemo kvalitetno rješenje. Treba nam pobjeda, dobra igra, više ofenzive. Ako budemo samo braniti svoj gol, nećemo ništa postići. Igramo sa zaista dobrim, kvalitetnim protivnikom. Veliki respekt za momčad i trenera. Imaju ubojitu završnicu. Mislim da su nam šanse podjednake. Ne mogu reći da smo od bilo koga lošiji, smatra Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.