Ivan Perišić: Otkako sam ovdje, uvijek kad je trebalo, odigrali smo pravu utakmicu

Ponedjeljak, 21. lipnja 2021. 17:35 Napisao/la  SC
Ivan Peršić
Ivan Peršić Foto: screenshot

Ivan Perišić uoči utakmice protv Škotske u utorak naglšava sljedeće:

- Održali smo sastanak, pričali smo između sebe i to će u utorak biti jedna druga stvar. U prve dvije utakmice nismo bili pravi, moramo se skupiti i više trčati. Vjerujem da ćemo u utorak biti pravi, ne bojim se, jer smo uvijek pravi kad treba, pričali smo o tome i o svemu što moramo napraviti bolje i drugačije nego dosad. Moramo se zajedno boriti i naprijed i nazad. Puno toga u toj utakmici ovisit će o nama. Spremni smo! U zadnjih 10 godina i više, otkako sam ovdje, uvijek kad je trebalo odigrali smo pravu utakmicu i vratili se iz mrtvih. Vjerujem u svoju ekipu i jedva čekamo utakmicu, govori Perišić.

Billy Gilmour pozitivan je na koronavirus:

- Nije nikome lako u pandemiji, svaka ekipa patila bi da izgubi tako važnog igrača. Škoti imaju dobre zamjene. Sve drugo što se događa van terena za nas je sada nebitno, ne bih to komentirao. Neki igraju kod kuće pred navijačima, dok neki poput nas ne mogu imati navijače u gostima. Ne bih dalje, zanima me samo pobjeda. Sve će biti lakše kad prođemo grupu, smatra Perišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.