Island - Hrvatska: Stadion u Rejkjaviku rasprodan unatoč temperaturi oko nule

Utorak, 12. studenog 2013. 10:21 Napisao/la  SC

Vjetar može biti problem kada se igra dugim loptama, kao što će igrati Islanđani, kaže Pletikosa

Hrvatska reprezentacija u petak u Reykjaviku igra prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv Islanda, koji nitko ozbiljan nije očekivao u dodatnim kvalifikacijama. Posebice u studenom, kada uvjetima života na Sjeveru ne priliči bilo kakva fizička aktivnost na otvorenom. Igrati nogomet na temperaturi oko nule i povrh toga biti izložen udarima jakog vjetra nije baš u skladu s uvjetima u kojima igra većina naših igrača. Jedino što potiče na pozitivno razmišljanje je da je stadion za utakmicu u petak rasprodan.

Prognoza vremena BBC-ja za petak priziva temperaturu od 3-5 stupnjeva, naoblaku i slabije padavine.

- Bit će neugodno zbog vjetra, s kišim i snijegom smo se susretali. Vjetar može biti problem kada se igra dugim loptama, kao što će igrati Islanđani. Teško je predvidjeti let lopte, kaže vratar Stipe Pletikosa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.