ISLAND - HRVATSKA Niko Kovač: Hvala Bogu da je druga utakmica u Hrvatskoj

Ponedjeljak, 21. listopada 2013. 14:47 Napisao/la  SC

- Zadovoljan sam ždrijebom, svi smo priželjkivali ovog protivnika. Očekujem jedan pravi "fight" i hvala Bogu da drugu utakmicu igramo u Hrvatskoj, rekao je hrvatski izbornik Niko Kovač.

 

 

 

Niko Kovač ponudio je svoje viđenje nakon ždrijeba.

- Zadovoljan sam ždrijebom, svi smo priželjkivali ovog protivnika, ali treba reći da su i oni bili drugi u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Očekujem jedan pravi "fight" i hvala Bogu da drugu utakmicu igramo u Hrvatskoj, rekao je hrvatski izbornik Niko Kovač.

- Sretni smo, ali još nismo prošli. To ne zaboravite. Island je mlada momčad, imaju izbornika koji je iskusan i radio je rezultate sa ŠvedskomEvo mi smo već na putovanju, posjećujemo igrače da vidimo kakva je situacija, raspoloženje i glava. Posvetit ćemo se protivniku i analizirati protivnika i pripremiti ekipu da pobijedi protivnika, zaključio je Niko Kovač.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.