ISLAND - HRVATSKA Lars Lagerbäck predavao Niki Kovaču na nogometnoj akademiji

Utorak, 22. listopada 2013. 10:31 Napisao/la  SC

Prije dvije godine Lagerbäck je kao strani predavač iz elitne europske skupine održao kratko predavanje budućim hrvatskim trenerima među kojima je bio sadašnji izbornik hrvatske reprezentacije

Izbornik Islanda, Šveđanin Lars Lagerbäck, nakon ždrijeba doigravanja za plasman na SP nije izgledao nezadovoljan što je izvukao Hrvatsku.

 - Mi smo autsajderi, ali bili smo autsajderi u na početku kvalifikacija. Znam da je Hrvatska primijenila izbornika, ali to može biti povoljna okolnost. Siguran sam da će Hrvatska igrati bolje nego u netom završenim kvalifikacijama, ali isto tako znam što mogu očekivati od Hrvatske, kaže Lagerbäck.

Otkud Lagerbäck zna što može očekivati od Nike Kovača, koji nikada nije vodio ni jednu momčad?

Lars Lagerbäck bio je predavač na nogometnoj akademiji koju je pohađao Niko Kovač! Prije dvije godine Lagerbäck je kao strani predavač iz elitne europske skupine održao kratko predavanje budućim hrvatskim trenerima među kojima je bio sadašnji izbornik hrvatske reprezentacije.

Štoviše, Lagerbäck i Kovač zajedno su demonstrirali vježbe, što znači da švedski trener jako dobro zna protiv koga igra u doigravanju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.