Island - Hrvatska: Joe Šimunić na lijevom boku, Ivica Olić u srijedu trenirao

Srijeda, 13. studenog 2013. 17:26 Napisao/la  SC

Želim da zabijemo gol. Znamo kakve su utakmice u doigravanju, gol u gostima je prednost više, i to je onaj prioritet, kazao je Davor Šuker uoči puta u Island

Hrvatska reprezentacija otputovala je na Island, gdje će u petak igrati prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za plasman na SP. U srijedu prijepodne održao je trening u Velikoj Gorici, trenirao je i Ivica Olić čiji je nastup upitan zbog lakše ozljede.

Hrvatsku reprezentaciju u Islandu predvodi predsjednik HNS-a Davor Šuker:

- Želim da zabijemo gol. Znamo kakve su utakmice u doigravanju, gol u gostima je prednost više, i to je onaj prioritet. Bit će teško, vremenske okolnosti će biti takve da će padati kiša što znači da neće biti ljepote u igri, kaže Šuker.

Ivan Rakitić u srijedu nije trenirao, ali nema razloga za brigu:

- Bio sam umoran, pa sam dobio odmor. Gledali smo utakmice Islanda, vidjeli njihove mane i vrline, a Kovač nam je predočio kako ćemo ih pobijediti, kaže Rakitić.

Iako Kovač taji sastav, Joe Šimunić otkrio je tajnu:

Igram lijevog beka, znate vi više od mene. Ja ću to odigrati korektno kao što i uvijek igram, kazao je Šimunić.

Tko će igrati ispred njega, Kovač još nije definitivno odlučio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.