Igor Štimac pozvao trojac Rijeke u reprezentaciju, put Južne Koreje krenut će samo Leon Benko

Subota, 07. rujna 2013. 14:29 Napisao/la  SC

Marić ima problema s ozljedom, a na put ne može krenuti ni Ivan Vargić. Naknadno je poziv dobio i Dario Knežević, koji na put neće krenuti zbog viroze

Leon Benko, Ivan Vargić i Luka Marić, nogometaši Rijeke, dobili su poziv Igora Štimca za nastup u reprezentaciji Hrvatske na prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje. Utakmica je na rasporedu u utorak od 13 sati po srednjeuropskom vremenu, a razlog poziva riječkim nogometašima leži u činjenici da je Štimac odlučio dati slobodno i odmoriti glavne igrače nakon remija protiv Srbije u petak.

Ipak, prema sadašnjem stanju put Južne Koreje krenut će samo Leon Benko. Marić ima problema s ozljedom, a na put ne može krenuti ni Ivan Vargić.

- Svakom igraču je velika čast biti pozvan u reprezentaciju Hrvatske. Drago mi je što me se izbornik sjetio. Nemaju svi priliku pridružiti se najboljoj vrsti. Svaki poziv za igrača je dodatan motiv za rad i napredak, svojim igrama zaslužio sam ovaj poziv, na najbolji mogući način ću to i opravdati. Vrijedno iskustvo u reprezentaciji svakako ću vrati svom klubu, rekao je Leon Benko.

Naknadno je poziv dobio i Dario Knežević, koji na put neće krenuti zbog viroze.

Iako je to barem donekle priznanje riječkom prvoligašu za dosadašnji rad, navijači vjerojatno neće pozdraviti činjenicu da izbornik Igor Štimac poziva igrače Rijeke za prijateljsku utakmicu i to u situaciji kada se svi standardni prvotimci žele izvući od dalekog puta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.