DRES S PORUKOM

Romi darivali Sinišu Mihajlovića

Četvrtak, 21. ožujka 2013. 19:10 Napisao/la  SC

- Ako netko od mojih igrača zaradi crveni karton zbog nekog incidenta, više neće biti pozvan, rekao je Mihajlović

Nogometaši Srbije održali su konferenciju za novinare. Iako je u prvom planu bila priprema pred utakmicu s Hrvatskom, konferenciju je obilježio jedan simpatičan detalj, kada je Tofko Dedić,  poznati romski aktivist, darovao Siniši Mihajloviću dres na kojem je pisalo: Loptom protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva!

Siniša Mihajlović primio je dar i u šali dodao.

- Je to zato jer meni viču Cigane?, ustvrdio je izbornik srpske reprezentacije.

- Ako netko od mojih igrača zaradi crveni karton zbog nekog incidenta, može odmah otići jer više neće biti pozvan u reprezentaciju dok sam ja na klupi. Što se tiče ishoda, ne razmišljam o porazu, niti o ostavci, ustvrdio je Mihajlović.

- Rasistički ispadi i povici s tribina nisu naš problem. Vjerujem da je hrvatska publika dovoljno pametna da ne radi neke ispade.

Srpski nogometaši Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov istaknuli su da im eventualne uvrede s tribina neće smetati.

- Koliko znam navijači dosad nikada nisu postigli pogodak, dakle sve ovisi o nama na terenu. Hrvatska ima dobru momčad, ali mi znamo svoju vrijednost, poručio je Kolarov na kojega se nadovezao Ivanović

- Igrači će sigurno napraviti sve da utakmica prođe u pozitivnom tonu. Inače, ova utakmica je ipak nešto drugo u odnosu na bilo koji susret koji smo dosad igrali u karijeri. Stanje na ljestvici i bodovna razlika među reprezentacijama ne znače skoro ništa, ustvrdio je Ivanović.

Fotogalerija Jurica Galoić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.