KVALIFIKACIJE ZA SP 2014.

Hrvatska odradila trening u Bruxellesu

Ponedjeljak, 10. rujna 2012. 20:05 Napisao/la  SC

Trening je odradio i Vedran Ćorluka koji je zbog problema s Ahilovom tetitvom trenirao s posebnom čarapom 

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Bruxelles gdje ju u utorak (20.45 sati) očekuje drugi ispit u okviru kvalifikacija za odlazak na SP 2014. godine.

Hrvatska ekspedicija je nakon dolaska u glavni grad Belgije odmah odradila trening na travnjaku stadionu Kralja Badouina.

Trening su pod vodstvom izbornika Igora Štimca odradili svi reprezentativci, čak i Vedran Ćorluka koji je zbog problema s Ahilovom tetitvom trenirao sa posebnom čarapom na lijevoj nozi.

- Imaju fantastičnu atmosferu u i oko momčadi. To je važno u nogometu, objasnio je na konferenciji za novinare Štimac, koji je dodao kako će protiv Belgije istrčati samo oni koji su skupili najveću minutažu u proteklih mjesec dana.

Fotogalerija: Marko Prpić /PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.