HNS DOGOVORIO UTAKMICU

Protiv Argentine četiri dana prije utakmice protiv Italije

Utorak, 21. listopada 2014. 09:59 Napisao/la  SC

Hrvatska u Londonu 12. studenoga igra protiv Argentine

Umjesto dvoboja s reprezentacijom SAD-a, Hrvatska će u Londonu 12. studenoga igrati protiv Argentine. To je četvrta utakmica Hrvatske i Argentine. U prijateljskom susretu 1994. godine, Diego Maradona i suigrači bili su gosti u Zagrebu netom prije odlaska na Svjetsko prvenstvu u SAD, utakmica je završila bez pogodaka. Jedinu utakmicu za bodove Argentina i Hrvatska igrali su na SP 1998. u Bordeauxu, gdje su brončani poraženi (0:1) u najtecanju po skupinama.

U prijateljskoj utakmici 2006. godine u Baselu svoju genijalnost naslutio je tada 19-godišnji Leo Messi. Zlatko Kranjčar postao je prvi i za  sada jedini hrvatski izbornik koji je pobijedio Argentinu, u debiju Luke Modrića hrvatska reprezentacija pobijedila je 3:2.

Četiri dana nakon utakmice protiv Argentine u Londonu, Hrvatska u Milanu igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Italije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.