Hrvatska reprezentacija otputovala u Brazil, za srijedu zakazan prvi trening u kampu

Utorak, 03. lipnja 2014. 11:16 Napisao/la  SC

Imamo mi još posla. Nećemo već sada o sastavu za utakmicu protiv Brazila, rekao je Kovač prije odlaska

Hrvatska nogometna reprezentacije otputovala je u utorak ujutro u Brazil. Let iz Zagreba preko Lisabona do Brazila traje do kasnovečernjih sati. Izbornik Niko Kovač u srijedu treba održati prvi trening u kampu u pokrajini Bahia. Dio stručnog stožera predvođen Robertom Kovačom otputovao je dan ranije da bi pripremio doček.

- Evo na, kreće akcija Brazil. Spremni smo, naspavat ćemo se u avionu. Po dolasku ćemo lagano trenirati, a u narednim danima pripremati se za Brazil. Imamo mi još posla. Nećemo već sada o sastavu za utakmicu protiv Brazila, prije toga igramo utakmicu protiv Australije u kojoj ću dati šansu svim igračima, rekao je izbornik Niko Kovač.

Reprezentacija je smještena u hotelskom kompleksu pored ribarskog naselja Praia do Fortea, 80-ak kilometara udaljen od Salvadora i 50-ak minuta od zračne luke. Magalhaes bit će baza iz koje će reprezentacija putovati na utakmice u Sao Paulo (1500 km), Manaus (2688 km) i Recife (705 km).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.