VATRENI STIGLI IZ BRAZILA

Šuker potvrdio da Niko Kovač ostaje izbornik

Srijeda, 25. lipnja 2014. 17:40 Napisao/la  SC

S reprezentacijom se nisu vratili Eduardo, Sammir, Rakitić i Olić.

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u ponedjeljak iz Brazila, gdje se nije uspjela plasirati u drug krug natjecanja. U zagrebačkoj zračnoj luci igrače i stručni stožer dočekalo je 200-injak navijača, ovacije su doživjeli Luka Modrić, Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka. Izbornik Niko Kovač nije bio raspoložen za izjave, samo je pručio da odlazi na odmor u Austriju i da će biti nedostupan nekoliko dana. Kovača su navijači također pozdravili burnim pljeskom, a predsjednik HNS-a Davor Šuker potvrdio je da Kovač ostaje na izborničkoj funkciji do daljnjega.

S reprezentacijom se nisu vratili Eduardo i Sammir, koji su ostali u Brazilu te Rakitić i Olić, koji su se zaputili u Švicarsku, odnosno Njemačku.
 
Inače, HNS je bogatiji za 8 milijuna eura. Taj se novac dijeli između Saveza s jedne te igrača i trenera s druge strane u omjeru 50:50. Od četiri milijuna eura igračima ide 80 posto ili 3,2 milijuna eura (oko 140 tisuća eura svakome!), a stručnom stožeru 20 posto ili 800 tisuća eura (Kovačev stožer ima 13 ljudi, svaki bi trebao dobiti oko 60 tisuća eura)...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.