Hrvatska - Norveška: Hogmo izbjegao odgovor na pitanje hoće li Odegaard igrati od početka

Petak, 27. ožujka 2015. 21:00 Napisao/la  SC

Motivacija i momčadski duh su najvišoj razini, u njih se uzdajem u susretu s Hrvatskom, kaže norveški izbornik

Norveški izbornik Pet-Mathias Hogmo u najavi utakmice protiv Hrvatske prvo je morao reći nekoliko rečenica o Odegaardu, mladom igraču Real madrida koji je zaludio nogometnu javnost:

- Svi igrači koji su doputovali ovdje su spremni igrati utakmicu i jedva čekaju da ona počne. Ni Odegaard nije iznimka. Svi su oni došli napraviti posao, spremni su ga obaviti najbolje što mogu, diplomatski je Hodmo izbjegao odgovor na pitanje hoće li Odegaard igrati od početka.

- Ono što sam vidio od svojih igrača na treniznima u Marbelli stvarno me oduševilo. Intenzitet treninga bio je odličan, radili smo jako dobro i vejrujem da imamo aduta u ovoj utakmici. Ako me pitate koji su to reći ću vam da Norveška ima dosta kvalitetnih igrača, s mladenačkom snagom, koji su izuzetno motivirani da naprave rezultat. Motivacija i momčadski duh su najvišoj razini, u njih se uzdajem u susretu s Hrvatskom. Mi vjerujemo da možemo kontrolirati utakmicu i doći do rezultata, rekao je Hogmo.

O Hrvatskoj se sve zna:

- Gledao sam Hrvate na dvije utakmice u Brazilu, gledao sam ih iu kvalifikacijma. Ono što je svakako prednost domaćina jest što ti igrači več dugo igraju zajedno, odlično se poznaju, a k tome su i iznimno kvalitetni. Igraju u najvećim klubovima, logično je da je Hrvatska u tom susretu favorit.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.