HRVATSKA - SLOVAČKA Ivan Rakitić, Matej Mitrović i Andrej Kramarić otpali

Ponedjeljak, 11. studenog 2019. 19:54 Napisao/la  SC

Reprezentacija od utorka boravi u Opatiji,  kvalifikacijska utakmica između Hrvatske i Slovačke igra se 16. studenog na Rujevici

Kramarić i Rakitić neće igrati na Rujevici
Kramarić i Rakitić neće igrati na Rujevici

 

Nakon prvog treninga nogometne reprezentacije u ponedjeljak, trojica igrača otpala su za kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovačke.

Ivan Rakitić (ahilova tetiva), Matej Mitrović (stopalo) i Andrej Kramarić (koljeno) nisu spremni za napore.

Iako je izbornik Zlatko Dalić ostao bez trojice igrača koji nisu igrali u zadnjim utakmicama, svaki izostanak uoči odlučujuće utakmice djeluje negativno na ionako oslabljeni roster.

Rakitić je manje igrao u zadnjem ciklusu, ali je potpuno izvan forme.

Kramarića dugo nije bilo zbog ozljede, vratio se prebrzo u Hoffenheimu, sjajno odigrao dvije utakmice i obnovio ozljedu.

Mitrović bi sigurno bio važna alternativa na mjestu stopera budući da zbog žutih kartona neće igrati Domagoj Vida i Dejan Lovren.

Regeneracijski trening na Maksimiru u ponedjeljak su propustili Borna Barišić i Josip Brekalo, ali obojica će biti spremni za utakmicu protiv Slovačke.

Reprezentacija od utorka boravi u Opatiji.

Utakmica protiv Slovačke igra se 16. studenog na Rujevici.

 Prvi trening odradili su Kalinić, Livaković, Sluga, Bartolec, Juranović, Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić, Barišić, Melnjak, Modrić, Brozović, Badelj, Rog, Kovačić, Pašalić, Vlašić, Oršić, Petković, Perišić i Rebić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.