Hrvatska - Mali; Niko Kovač nakon utakmice objavljuje popis putnika za SP

Subota, 31. svibnja 2014. 11:48 Napisao/la  SC

Na kraju susreta reći ću igračima tko putuje na Svjetsko prvenstvo, a onda ću na konferenciji za novinare obavijestiti javnost, rekao je Kovač

Hrvatska nogometna reprezentacija od 16 sati u subotu odigrat če prijateljsku utakmicu protiv Malija i na taj način oprostiti se od navijača, te krenuti put Brazila. Možda i zanimljivije od utakmice jest iščekivanje popisa igrača koje će Kovač povesti na Svjetsko prvenstvo s obzirom na silne ozljede koje su se pojavile. Milan Badelj je posljednji u nizu, ruptura mišića zadala je nove glavobolje stručnom stožeru.

- Utakmica je bitna jer moramo vidjeti neke stvari, posebice opcije na lijevom beku. Igrači su umorni od treninga, ali nadam se da će i to proći i da su spremni, rekao je Niko Kovač.

- Na kraju susreta reći ću igračima tko putuje na Svjetsko prvenstvo, a onda ću na konferenciji za novinare obavijestiti javnost, rekao je Kovač.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.