Hrvatska i Italija kvalifikacijsku utakmicu igraju u Zagrebu odlukom Odbora za hitnost HNS-a

Četvrtak, 12. veljače 2015. 14:14 Napisao/la  SC

Odbor za hitnost zaprimio je prigovor NK-a Osijek na suđenje u MAXtv Prvoj ligi


Hrvatska i Italija kvalifikacijsku utakmicu za plasman na EURO 2016 igraju u Zagrebu 12. lipnja! Tako je odlučio Odbor za hitnost HNS-a na sastanku u Zagrebu.

Hrvatsku reprezentaciju prije Italije čeka ogled protiv Norveške 28. ožujka u Zagrebu, a taj susret dočekuje kao prvoplasirana reprezentacija u skupini H s 10 bodova iz četiri utakmice, koliko imaju i Talijani.

Odbor za hitnost zaprimio je prigovor NK-a Osijek na suđenje u MAXtv Prvoj ligi. Odbor će prigovor proslijediti Komisiji nogometnih sudaca te će zatražiti na dosljednoj primjeni Pravila nogometne igre. Članovi Odbora zaključili su da je razina suđenja ove sezone podignuta na višu razinu, ali su uočeni određeni pojedinačni propusti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.