Hrvatska nogometna reprezentacija deveta na FIFA-inoj ljestvici, kockasti napredovali za jedno mjesto

Četvrtak, 14. veljače 2013. 12:37 Napisao/la  SC

Belgija, najveći hrvatski protivnik u kvalifikacijama za SP 2014. godine je ostala na 20. mjestu, Srbija je 36., Škotska 64., Wales 68., a Makedonija 78 selekcija svijeta

Hrvatska nogometna reprezentacija zauzima deveto mjesto na najnovijoj ljestvici svjetskih reprezentacija koju FIFA objavljuje svakog mjeseca. Kockastima je to napredak za jedno mjesto u odnosu na siječanj kada su bili deveta selekcija svijeta.

Među deset najboljih reprezentacija svijeta napredovala je i Engleska, koja je skočila za dva mjesta te je sada četvrta, iza Španjolske, Njemačke i Argentine.

Belgija, najveći hrvatski protivnik u kvalifikacijama za SP 2014. godine je ostala na 20. mjestu, Srbija je 36., Škotska 64., Wales 68., a Makedonija 78 selekcija svijeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.