Niko Kovač: Ispada da Rijeka igra protiv Argentine, ali zašto mi ne bismo iznenadili!

Ponedjeljak, 10. studenog 2014. 12:34 Napisao/la  SC

 Svi koji će biti u Londonu imaju se prilike pokazati, nadam se će pružiti ono što očekujemo. Tko bude u dobrom izdanju, ima velike šanse da bude s nama i u Milanu, kaže izbornik Niko Kovač

 

Nogometna reprezentacija Hrvatske koja u srijedu, 12. studenoga, igra prijateljsku utakmicu protiv Argentine u Londonu, odradila je večernji trening. Na treningu je bilo najviše igrača Rijeke.

- Ovako ispada da Rijeka igra protiv Argentine. Moj optimizam je uvijek isti, znamo što nas čeka i bit ćemo maksimalno motivirani da pokažemo ono što želimo. Složit ćemo solidnu momčad koja će se suprotstaviti viceprvaku svijeta. Jaki su, ali zašto mi ne bismo iznenadili. Morat ćemo trčati više od njih, i bude li to slučaj, naša igračka kvaliteta doći će do izražaja. Svi koji će biti u Londonu imaju se prilike pokazati, nadam se će pružiti ono što očekujemo, prije svega borbu i zalaganje. Tko bude u dobrom izdanju, ima velike šanse da bude s nama i u Milanu, kaže izbornik Niko Kovač.

Nakon treninga u utorak, izbornik će odrediti sastav koji će početi utakmicu protiv Messija, Teveza, Aguera... Protiv Italije će igrati drugačiji sastav:

- Veseli me što su svi naši igrači u dobroj formi. Kramarić je zabio pet komada, zabijaju Mandžukić i Olić, Perišić igra u vrlo dobroj formi. Spremni smo, i svi dečki jedva čekaju i Italiju. Pirlo će im nedostajati, ali imaju kvalitetne zamjene na njegovoj poziciji, kazao je Kovač.

U Londonu su Lovre Kalinić, Ivan Vargić, Marin Leovac, Ivan Tomečak, Tin Jedvaj, Marko Lešković, Alen Halilović, Domagoj Antolić, Mato Jajalo, Marko Rog, Anas Sharbini, Duje Čop, Matej Mitrović, Hrvoje Milić, Ivan Strinić, Šime Vrsaljko, Milan Badelj, Mateo Kovačić i Nikola Kalinić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.