HNS prodao preostalih 316 ulaznica za kvalifikacijski ogled protiv Srbije

Subota, 09. ožujka 2013. 10:59 Napisao/la  SC

HNS je na svojoj službenoj stranici naveo da je prodaja počela u 16 sati, a posljednja ulaznica prodana je u 17:22 sati. Radilo se o ulaznicama koje nisu plaćene ili su poništene nakon prvog kruga

Hrvatski nogometni savez u petak popodne prodao je preostalih 316 utakmica za kvalifikacijski ogled protiv Srbije koje su bile ili poništene ili neplaćene nakon prvog kruga prodaje.

HNS je na svojoj službenoj stranici naveo da je prodaja počela u 16 sati, a posljednja ulaznica prodana je u 17:22 sati.

Utakmica Hrvatske i Srbije očekivano je izazvala veliki interes tako da su ulaznice razgrabljene već u prvom krugu prodaju u roku nekoliko sati, a navijači su imali puno prigovora na broj dostupnih karata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.