HNS daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu

Petak, 30. lipnja 2023. 11:45 Napisao/la  SC
HNS daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu

HNS je objavio sljedeću obavijest:

Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena.

Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu.

Kao osvajači srebrne i brončane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. No, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost.

Stoga Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te ćemo biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tijekom procesa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.