Eden Hazard, veznjak Belgije: U dvoboju s Hrvatskom želimo potkrijepiti ambiciozne najave

Ponedjeljak, 10. rujna 2012. 17:12 Napisao/la  SC

Svjestan sam da me se čeka u reprezentaciji. Nadam se da ću već u utakmici s Hrvatskom uslišiti želje navijača, najavljuje veznjak Chelseaja

Jedna od najvećih belgijskih opasnosti na stadionu King Baudouin definitivno će biti Eden Hazard, sjajni ofenzivni veznjak koji je ovog ljeta za 40 milijuna eura iz Lillea prešao u Chelsea. Nova zvijezda Penzionera pokazala je veliki respekt prema Hrvatskoj, ali isto tako najavila kako Kockaste očekuje pravi pakao u Bruxellesu.

- Bila bi velika stvar da u dvoboju s Hrvatskom uzmemo tri boda. No, nije samo rezultat važan. Tek je početak kvalifikacija, ima još utakmica. Važno je u dvoboju s najjačom reprezentacijom skupine pokazati kako naše ambicije imaju pokrića, objasnio je Hazard kojemu belgijska javnost zamjera kako na klupskom planu pruža puno bolje igre nego u reprezentativnom dresu.

- Svjestan sam da me se čeka dugo. No, nije isto nastupati za klub i reprezentaciju. Ne prihvaćam da sam neiskusan. Imam preko 200 klupskih utakmica u nogama. Navikao sam na pritisak. Nadam se da ću već u utakmici s Hrvatskom uslišiti želje navijača, zaključuje Hazard.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.