Gledatelja na Poljudu manje od očekivanog, Zoran Milanović i Mario Mandžukić u loži

Utorak, 07. rujna 2021. 22:50 Napisao/la  SC
Gledatelja na Poljudu manje od očekivanog, Zoran Milanović i Mario Mandžukić u loži

Prije nešto malo manje od dvije godine točnije, 10. listopada 2019. godine, Hrvatska i Mađarska sastale se a na prepunom Poljudu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine koje je zbog korone odigrano ove godine.

Vatreni su slavili rezultatom 3:0, strijelci su bili Modrić i dva puta Petković.

Njih dvojice nije bilo u utakmici protiv Slovenije, Modrića zbog ozljede, Petkovića zbog slabe forme.

Na utakmica protiv Slovenije gledatelja je bilo daleko manje nego protiv Mađarske, kada igla nije mogla stati na tribine.

Na sjevernoj tribini na kojoj se inače okuplja Torcida, bilo je samo stotinjak gledatelja koji su mirno sjedili, ukupno je utakmicu gledao (16.320) otprilike isti broj gledatelja kao zadnji Jadranski derbi.

Svečana loža bila je puna osoba iz društvenog života.

Utakmici je nazočio predsjednik RH Zoran Milanović, gradonačelnik Splita Ivica Puljak, nedavno umirovljeni reprezentativci Danijel Subašić i Mario Mandžukič kojega su gledatelji gromoglasnim pljeskom pozdravili.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.