Ferdo Milin na klupi U-19 reprezentacije, Stručna komisija HNS-a pronašla nasljednika Zorana Vulića

Ponedjeljak, 29. prosinca 2014. 16:02 Napisao/la  SC

Razmišljali smo o nekoliko kandidadata, razgovarali smo s Robertom Jarnijem i Goranom Vučevićem, kaže Jozak

Ferdo Milin nosi je izbornik U-19 reprezentacije. Stručna komisija HNS-a imenovala je Milina nasljednikom Zorana Vulića, koji se vratio na klupu Splita.

- Razmišljali smo o nekoliko kandidadata, razgovarali smo s Robertom Jarnijem i Goranom Vučevićem, koji po svojim igračkim i stručnim referencama odgovaraju našim zahtjevima, no trenutno su ipak vezani za druge projekte. Odlučili smo se za Ferdu Milina, koji je tijekom svog dosadašnjeg rada pokazao znanje i potencijal. Radi se o mladom, inteligentnom i ambicioznom treneru, koji ima žicu potrebnu za ovaj posao i u kojem smo pronašli kvalitetno rješenje, izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

Milin je od 2012. do 2014. godine vodio prvu momčad Zadra u kojem je odradio i gotovo cijelu igračku karijeru. Milin posjeduje UEFA A trenersku licencu, što je i više nego dovoljno za vođenje reprezentacije u kvalifikacijskom ciklusu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.