Eduardo pauzira najmanje dva tjedna zbog ozljede zadnje lože

Utorak, 13. ožujka 2012. 19:30 Napisao/la  SC

Eduardo je šepajući izašao s travnjaka u subotnjem susretu Šahtara i Iličevca, strahovalo se da će čak i više pauzirati, no u utorak je obavljena magnetska rezonancija koja je pokazala kako ipak nije riječ o težoj ozljedi

Jurica Rakić, liječnik reprezentacije Hrvatske, potvrdio je kako će Eduardo da Silva pauzirati najmanje dva tjedna, zbog parcijalne rupture mišića zadnje lože. Ozljedu je Eduardo "zaradio" u 28. minuti utakmice njegovog Šahtara, na gostovanju kod Iličevca, u sklopu 22. kola ukrajinskog prvenstva.

Eduardo je šepajući izašao s travnjaka, strahovalo se da će čak i više pauzirati, no u utorak je obavljena magnetska rezonancija koja je pokazala kako ipak nije riječ o težoj ozljedi.

- Eduardo da Silva je zadobio manju parcijalnu rupturu mišića zadnje lože i zbog toga će pauzirati najmanje dva tjedna, rekao je dr. Jurica Rakić, nedugo nakon što je obavio razgovor s Eduardom. Inače, Mircea Lucescu, trener šahtara, upravo zbog ozljede hrvatskog reprezentativca je "podivljao", svalivši lavinu kritika na domaćina, jer je uvjeren da je teren u Mariupolju kriv za Eduardovu ozljedu. Lucescu je teren nazvao "običnom hrpom pijeska", otvoreno progovorivši o stanju "travnjaka", iako je Šahtar utakmicu dobio sa 2:1.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.