Eduardo o Kovaču: Igrao je na viku i dernjavu, plakao na himnu i osvajao narod na patetičan način

Četvrtak, 17. srpnja 2014. 11:00 Napisao/la  SC

Zdravko Mamić nema nikakve veze s tim, reprezentaciju nisam napustio zbog njega, kazao je Eduardo


Eduardo je u razgovoru za Večernji list pojasnio zašto se oprostio od reprezentacije. U piropćenju koje je napisao dosta je toga ostalo nedorečenog:


- Zdravko Mamić nema nikakve veze s tim, reprezentaciju nisam napustio zbog njega, niti to što sam na sudu s njim ima veze. Ovo nije moj obračun s Mamićem,  rekao je Eduardu koji izborniku Niku Kovaču nije mogao oprostiti da mu nije pružio priliku u utakmici protiv Brazila:
 
- Zadnjih desetak minuta, kad smo gubili 1:2, zagrijavali smo se Sammir i ja, a odjednom i Schildenfeld ide na zagrijavanje. Ništa nije bilo jasno ni meni, ni Sammiru, a ni Schildenfeldu. Gubimo, a izbornik zagrijava braniča?. Kovač ima nekoliko svojih favorita, s njima je razgovarao ponekad i na jeziku koji većina nas ne razumije. Začudilo me i što s nama starijama, s kojima je nekad i igrao, nikad nije razgovarao, kaže Eduardo.

Osvrnuo se Eduardo i na igrački profil Nike Kovača s kojim je zajedno igrao u reprezentaciji:
 
- Igrao je na to uklizavanje, viku i dernjavu, nosio štitnike za zube, plakao na himnu i osvajao narod na patetičan način, govori Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.