Eduardo je uoči početka EURO-a spreman na sve, pa i na klupu

Utorak, 22. svibnja 2012. 15:47 Napisao/la  SC

Nadam se da mogu igrati od prve minute i da neću biti joker s klupe. Zdrav sam, ali mi nedostaje utakmica, kaže Eduardo

Eduardo je prije dvije godine bio igrač oko kojega se vrtjela igra reprezentacije. Nažalost, teška ozljeda izbacila je rasnog napadača iz ritma kojim je dosegnuo razinu nezamjenjivog igrača. U kvalifikacijskim utakmicama protiv Turske Eduardo nije bio u prvom planu što je izazvalo revolt i nesporazume. Eduardo je sada u drugačijem raspoloženju:  

- Spreman sam igrati sve, nadam se da mogu igrati od prve minute i da neću biti joker s klupe. Zdrav sam, ali mi nedostaje utakmica. Prerano je za bilo kakve kombinacije, važno je dobro pripremiti se. Prijateljske utakmice protiv Estonije i Norveške pokazat će koliko možemo u ovom trenutku, kaže Eduardo.

U prognozama Eduardo dijeli mišljenje većine:

- Najvažnija je utakmica protiv Irske, koja ima vrhunskog trenera, čeka nas utakmca kao da igramo protiv Italije.  Vjerujem da će biti šansi za gol, Irci će igrati zatvoreno. Italija i Španjolska su favoriti EURO-a, pokušat ćemo ih iznenaditi. Na svakom prvenstvu jedna reprezentacija uvijek iznenadi, nadam se da ćemo to biti mi, zaključuje Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.