Eduardo da Silva: Nije za sve kriv Štimac, nešto ne štima u svlačionici!

Srijeda, 16. listopada 2013. 15:00 Napisao/la  SC

Eduardo da Silva je nakon novog debakla u Škotskoj engleskim medijima priznao da je u svlačionici održan krizni sastanak nakon utakmice

Eduardo da Silva je nakon novog debakla u Škotskoj engleskim medijima priznao da je u svlačionici održan krizni sastanak nakon utakmice.

- Nešto jednostavno ne štima na terenu. Igrači su raspravljali u svlačionici o tome, nije cijeli problem u izborniku, nešto ne štima u svlačionici, rekao je Eduardo, a prenio STV.

- Još uvijek imamo vremena iskupiti se u dodatnim kvalifikacijama i moramo se nadati da će se sve promijeniti. Bili smo favoriti u ovoj skupini, ali jednostavno svaka utakmica je bila jako teška. Moramo sve to zaboraviti, nadam se da će odsad sve biti pozitivno, rekao je Eduardo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.