Dragan Skočić: Važno je da smo Hodžu sačuvali za sljedeću utakmicu jer je imao kartone

Petak, 22. ožujka 2024. 13:11 Napisao/la  SC

Hrvatska U-21 reprezentacija kvalifikacijsku utakmicu u Portugalu igra 26. ožujka

Daniel Šarić i Dragan Skočić
Daniel Šarić i Dragan Skočić

Hrvatska U-21 reprezentacija rutinski (3:0) je pobijedila Andoru uoči izuztno važne utakmice protiv Portugala:

-  Andora je u pet utakmica kvalifikacija igrala 'gusto' sa svojim protivnicima, a Grci su ovdje teško prošli. Zadovoljan sam s nekim dijelovima utakmice, s nekima nisam. Ušli smo nekoliko puta u dinamiku koja nam nije trebala. Nedostajalo je u nekim trenucima više posjeda i sigurnosti, pogotovo u otvaranju. Imali smo još nekih situacija i da smo ih riješili, bili bismo puno mirniji. Ne sviđaju mi se dijelovi gdje smo nesigurni i sami sebe dovedemo do neželjenih situacija u koje ne bismo trebali. Imamo pet dana odmoriti se i važno je da smo Hodžu sačuvali za sljedeću utakmicu jer je imao kartone. Sad ćemo analizirati Portugal i dobro se pripremiti za njih, rekao je izbornik Dragan Skočić.

- Budimo realni, došli smo ovdje kao favoriti. Brzo smo zabili, odlično ušli u utakmicu. Prvo je pao autogol, onda smo nakon toga brzo zabili drugi. Željeli smo nakon Andore imati tri boda na kontu, to se i dogodilo. Nakon toga smo odigrali mirnu utakmicu, zabili i treći pogodak i zasluženo uvjerljivo pobijedili. Super osjećaj, pomogao sam momčadi na način kako to trebam. Volim zabijati, volim asistirati, ali najbitnije jest da mi pobjeđujemo i da se plasiramo na Europsko prvenstvo, rekao je Marin Ljubičić.

Hrvatska u Portugalu igra 26. ožujka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.