DOŽIVJETI STOTU

Ivica Olić: Poslije SP-a u Brazilu htio sam prestati!

Srijeda, 25. ožujka 2015. 17:09 Napisao/la  SC

 Bez obzira na sto nastupa još uvijek dolazim  s velikim elanom, kaže Olić


Davor Šuker predao je nagradu 35-godišnjem Ivici Oliću, koji je u studenome protiv Italije na San Siru zaokružio broj nastupa za reprezentaciju na 100.

- Odigrati 10, 20 ili 50 utakmica već su obiteljska veselja, ali doći do 100 ipak je nešto posebno, pogotovo na velebnom San Siru u tako važnoj utakmici protiv Italije. Želim Ivici još mnogo golova, mnogo zdravlja te da nas i on odvede u Francusku iduće godine, rekao je Šuker.

- Upravo mi je predsjednik Šuker asistirao za prvi gol, protiv Bosne i Hercegovine, a gol Italiji 2002. godine označio je početak moje karijere, ta mi je utakmica definitivno broj jedan, a nikada nisam bio onako tužan kao kada smo izgubili od Turske. Ta rana dugo nije zacijelila. Poslije SP-a u Brazilu imao sam namjeru završiti priču, nije mi se činilo toliko važnim doći do brojke 100. Međutim, razgovarao sam s izbornikom Kovačem, Srnom, Šimunićem i svi su mi rekli da je to velika stvar. Moja volja i želja nikada nisu bili upitni, samo se nisam želio nametati, kaže Olić.

Olić nakon 100. utakmice izgleda motivirano kao da će protiv Norveške debitirati:

- Bez obzira na sto nastupa još uvijek dolazim na reprezentativna okupljanja s velikim elanom i u svakom ću sljedećem opet dati sve od sebe. Primjer borbenosti za mene je i kapetan Srna, a baš svi uvijek daju svoj maksimum. Počevši s Norveškom, gdje želimo nova tri boda na putu prema EP-a. Prije sam možda malo i drhtao prije velikih utakmica, drugačije i igrao, pomalo divlje, a sada sam mirniji, zreliji, bolji u svakom segmentu, zaključuje Olić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.