Dejan Lovren otpao, Niko Kovač prije puta u Sofiju pozvao Gordona Schildenfelda

Četvrtak, 09. listopada 2014. 11:19 Napisao/la  SC

Za razliku od Eduarda i Vukojevića, koji su zbog Kovačeva tretmana odlučili prestati igrati za reprezentaciju, Schildenfeldova sujeta nije bila toliko povrijeđena da bi odbio naknadni Kovačev poziv

Dejan Lovren otpao je zbog ozljede za kvalifikacijski ciklus utakmica protiv Bugarske i Azerjbejdžana. Izbornik Niko Kovač prije puta u Sofiju pozvao je Gordona Schildenfelda.

Lovren je u srijedu tijekom treninga osjetio bol u trbušnom zidu, liječničke pretrage u četvrtak ujutro pokazale su da se radi o ozljedi zbog koje neće biti spreman za nastupe u Sofiji i Osijeku. Kovač je već u srijedu navečer pozvao Schildenfelda, koji se tijekom večeri pridružio suigračima u Zagrebu. Schildenfeld se vraća u reprezentaciju nakon što nije bio na listi putnika za SP u Brazilu, niti je bio u Kovačevim planovima na početku ciklusa kvalifikacija za EP 2016. Za razliku od Eduarda i Vukojevića, koji su zbog Kovačeva tretmana odlučili prestati igrati za reprezentaciju, Schildenfeldova sujeta nije bila toliko povrijeđena da bi odbio naknadni Kovačev poziv.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.