Ivan Perišić: Ne mogu reći da sam sto posto spreman, ali igrat ću u Sofiji ako izbornik odluči

Srijeda, 08. listopada 2014. 21:13 Napisao/la  SC

 Malo mi je čudno, jer svaki put je neko novo lice s nama, kaže Perišić

Dva Ivana, Strinić i Perišić, ponovo su u reprezentaciji nakon što su se oproravili od ozljeda.  

- Dugo me nije bilo zbog ozljeda, ali to je iza mene. Čekaju nas dvije važne utakmice i nadam se da ćemo uzeti svih šest bodova, kazao je Ivan Strinić

Ni Ivana Perišića nije bio dugo zbog ozljede ramena:

- Puno sam radio i dobio priliku od trenera koju sam iskoristio. Ne mogu reći da sam sto posto, ali igrat ću u Sofiji ako izbornik odluči. Naravno da Bugari imaju pravo na optimizam, ali sve ovisi o nama, kaže Perišić koji je osjetio potrebu da se zahvali bivšim suigračima:

- Malo mi je čudno, jer svaki put je neko novo lice s nama, ali pomlađivanje je prisutno kod svih reprezentacija pa je logično da bude i kod nas. Hvala svim igračima koji su rekli zbogom reprezentaciji, kaže Perišić.

Reprezentacija put Sofije kreće čarter letom u 11. 40 iz zračne luke Pleso, a u četvrtak je predviđen trening na stadionu Vasilij Levski u Sofiji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.